Tipuri locuinta

YoungCity Residence va pune la dispozitie apartamente si garsoniere SOLD OUT

 

Ansamblul de locuinte Young City Residence este dezvoltat în baza unui concept modern, se definește ca un ansamblu rezidențial în care atenția pentru detaliile generatoare de confort și stare de bine au fost duse la stadiul de rafinament. Construit după modelele occidentale de succes, imbină așteptările fiecărui individ privitoare la casa de vis, este un spațiu în care timpul, relaxarea, odihna și sentimentul de acasă se redefinesc transformându-se în realitate.

Young City Residence este amplasat pe un teren in suprafata de 10.000 mp si are in componenta 20 de cladiri cu regim redus de inaltime P+3 etaje, ceea ce ofera intregului proiect un grad ridicat de confort si intimitate, iar cele 150 de familii ce urmeaza sa locuiasca in acest ansamblu se vor bucura de o serie de facilitati create special pentru acestea. Cladirile sunt de 2 tipuri : Tip A – 6 apartamente/cladire formate din apartamente de 2 camere si Tip B – 9 apartamente/cladire formate din 6 garsoniere simple si 3 duble. Asiguram contra cost pentru fiecare locuinta un loc de parcare suprateran.

Planuri & detalii locuinte

CLADIRE TIP A
Locuinta Vezi Schita Vezi pagina completa
Apartament nr. 1, parter Vezi pagina
Apartament nr. 2, parter Vezi pagina
Apartament nr. 3,5 – etaj 1,2 Vezi pagina
Apartament nr. 4,6 – etaj 1,2 Vezi pagina
Apartament nr. 7 – etaj 3 Vezi pagina
Apartament nr. 8 – etaj 3 Vezi pagina

Apartamente si garsoniere ieftine gata de locuit: suprafete generoase,  utilitati cu bransamente individuale (centrala termica, gaze, internet, etc.), pozitionare excelenta fata de centrele comerciale… si cel mai important ACTE GATA.

Stabileste acum o vizita!

CLADIRE TIP B
Locuinta Vezi Schita Vezi pagina completa
Garsoniera nr. 1 – parter Vezi pagina
Apartament nr. 2 – parter Vezi pagina
Garsoniera nr. 3 – parter Vezi pagina
Garsoniera nr. 4,7 – etaj 1,2 Vezi pagina
Apartament nr. 5,8 – etaj1,2 Vezi pagina
Garsoniera nr. 6,9 – etaj 1,2 Vezi pagina
Apartament nr. 10 – etaj 3 Vezi pagina
Apartament nr. 11 – etaj 3 Vezi pagina

Proximitate

Pe langa cele mentionate mai sus, in apropiere de Young City Residence si afla si:

  • Ansamblul este situat la distanta egala intre Piata Sudului (Complexul Sun Plazza plus  Piata Sudului si Centrul Comercial din Bulevardul  Pallady cu Auchan, Metro, Dechatlon, Jumbo , Kika , Dedeman) si cel mai nou magazin IKEA
  • Supermarketuri Auchan/Metro;
  • Mall Sun Plaza;
  • Metrou Berceni (IMGB);

Situat pe teritoriul Orasului Popesti – Leordeni, intr-o zona rezidentiala noua, amplasamentul ideal permite acces rapid la mijloacele de transport in comun si Maxi Taxi, la punctele de interes major, cum sunt centrele si galeriile comerciale sau marile magazine aflate in zona (Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Kika, Hornbach, Selgros, Dedeman,etc.), iesirea imediata catre A2 (Autostrada Soarelui),iar timpul necesar pentru a ajunge in centrul capitalei se rezuma la numai cateva minute, indiferent de ruta urmata ( via Piata Sudului – Vacaresti sau Vitan Barzesti). Ansamblul dispune de toate utilitatile orasului, apartamentele fiind predate clientului final contorizate individual si bransate la toate utilitatile. Fericitii proprietari ai unitatilor locative situate la parterul imobilelor vor beneficia de gradina in proprietate si de o terasa care ofera acces facil catre spatiul verde amenajat.