YoungCity Residence
VILLAS

Young Residence Villas este un ansamblu rezidenţial închis, situat aproape de statia de metrou Dimitrie Leonida, intr-o zona verde compusa din imobile cu regim redus de inaltime, ceea ce ofera intregului proiect un grad ridicat de confort, cromatica si intimitate. Te poti bucura în acelaşi timp de toate facilităţile unei case moderne, într-o zonă liniştită, sigură, verde şi bine conectată la toate punctele de interes ale oraşului.

Ne situam la 100 m de Mega image , la 700 m de Complexul Comercial La Strada, si la 1,5  km de statia de metrou Dimitrie Leonida iar în apropierea noastră, până în 2 km se regăsesc toate punctele de interes de care ai nevoie (restaurante, cafenele renumite, supermaket , farmacii, grădiniţă, şcoli si after-school, parc si STB)

Young Residence Villas este format din 2 module a cate 10 vile înşiruite. Casele sunt disponibile în 2 variante şi se predau complet finisate, cu materiale de calitate superioară, racordate individual la utilităţi parcare amenajata la intrare in locuinta pe platformă pavată.

20 de Vile Moderne

Fiecare vila este dispusa pe 3 nivele (P+1E+M) avand o suprafata utila de 136 mp si 3 terase in suprafata de 17 mp  si este inconjurata de o gradina privata care ofera un spatiu intim si generos:

Parter cu hol, bucătărie, baie şi living cu ieşire către terasă şi gradina privata.
Etaj 1 – 3 dormitoare şi 1 baie .
Mansarda locuibila: cu hobby room  (se poate compartimenta in functie de optiunea viitorului proprietar – contracost)

Locuinţele din Young Residence Villas îţi oferă spaţiu suficient, unde fiecare poate avea camera lui amenajată aşa cum îşi doreşte , spatiul verde mult ravnit şi locul lui de parcare în curtea amenajata.

Casele abundă de lumină naturală având spaţii vitrate mari şi fiind poziţionate spre Est şi Vest.

In curtea interioara avem drum cu dublu sens cu latime de 6 m . Complexul va oferi intimitate si conditii foarte bune de locuit !

Nu lipseste nimic. Nu este nimic in plus. O proprietate cu zeci de atuuri ce merita vizionata !

Planuri & suprafete

Localizare

Vrei o locuinta noua? Te sunam in cel mai scurt timp!

    GarsonieraApartament 2 camereApartament 3 camereVila