Complex Rezidential YoungCity Bucuresti SOLD OUT

Localizarea excelenta in zona de sud-est a Bucurestiului, pe o strada linistita care se conecteaza rapid cu zona Berceni (Sun Plaza – Piata Sudului), dar si cu zona comerciala Pallady (Auchan, Jumbo, Dedeman si mai nou Ikea 2). 

Young City Residence se afla pe una dintre arterele principale, dar linistite ale orasului Popesti Leordeni si ofera avantajul de a avea in proximitate scoli, gradinite, banci, supermarket-uri. Toate acestea se afla la o distanta de doar 2 km, aproximativ 5 minute de mers cu masina sau 15 minute de mers pe jos. Dezvoltarea pe care a cunoscut-o in ultimii ani, l-au transformat intr-un oras satelit al capitalei, motiv pentru care este din ce in ce mai solicitat de catre toti cei care doresc sa aiba o casa intr-un loc departe de agitatia cotidiana, dar aproape de tot ceea ce le poate usura viata.

Apartamente si garsoniere corect executate si gata de locuit: suprafete generoase,  utilitati cu bransamente individuale (centrala termica, gaze, internet, etc.), pozitionare excelenta fata de centrele comerciale… si cel mai important ACTE GATA.

Stabileste acum o vizita!

localizare-ansamblu rezidential Bucuresti Popesti Leordeni